fbpx

Házi készítésű popcorn

Szerző: | ápr 1, 2022 | pattogatott kukorica, recept | 0 hozzászólás

Az egy dolog, hogy otthon maradtok és mozi helyett inkább otthon a kanapéről, vagy az ágyból filmeztek, ezzel nincs semmi gond. Na de hogy drága, gagyi, pálmazsíros popcornt egyetek a film mellé? Szó sem lehet róla! Próbáljátok ki ezeket a házi popcornokat, nem fogjátok megbánni.

Karamellás popcorn

Hozzávalók:

  • 2 dl pattogtatni való kukorica
  • 2 evőkanál olaj (mi az olivát javasoljuk)
  • karemell szósz – innen tudsz választani

Így készítsd el!

Egy nagy lábasba öntsd bele az olajat és egy mokkáskanálnyi sót. Kezd hevíteni és add hozzá a kukoricát. Addig kevergesd, míg az első szemek ki nem pattannak. Ekkor fedd le a lábast és gyakran átrázva addig pattogtasd a szemeket, míg el nem némul a pattogás. Vedd e a tűzhelyről és egy tálba. A karamell szószt ekkor egyből folyasd rá, madj keverd össze.

Olvass még tőlünk

EZ LESZ A KEDVENC BANÁNOS CSOKIS POPCORNOS RECEPTED

Ne tévesszen meg zamatos megjelenése, ez a freakshake még annál is finomabb, mint aminek tűnik. Teljesen megbolondítja az ízlelőbimbóidat! Válaszd ki kedvenc feltétedet, de ne felejts el hozzáadni egy bőséges Popcorn Shed’s Pop n Choc-ot, mert ezek a nagy...

Karamellás Popcornos Cupcake recept

Ezek a Karamellás Popcornos Cupcake-ek tele vannak karamell popcorn ízzel! Egy puha karamell cupcake-vel kezdődik, amibe finomra tört karamell pattogatott kukoricát kevertek. S aki iagazán szereti a karamellt, még megkoronázhatja: töltsd meg a cupcake-et karamellel!

Mikrós popcorn: Így készítsd el

A mikrós pattogatott kukoricával kapcsolatban rendszeresen felmerül, hogy nem valami egészséges. De honnan ered kétes hírneve, és mennyire tekinthető megalapozottnak az állítás? Mikrós popocrn - egészségtelen? A mikrós pop-cornt érintő aggályok kezdetben onnan...