fbpx

Nyereményjáték szabályzat

My Popcorn nyereményjáték a Facebookon
J
átékszabályzat

Játék

 1. A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője Váradi Edina egyéni vállalkozó (1021 Budapest, Szép Juhászné út 14-18 F épület F2, a továbbiakban: szervező).
 2. A Játék helyszíne a Szervező Facebook oldala: https://www.facebook.com/mypopcornshop/
 3. A Játék időtartama: 2023. június 28. – július 10.
 4. A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött természetes személy (a továbbiakban: Játékos). 
 5. A Játék leírása: A Szervező a Facebook-oldalán posztot tesz ki, amelyben arra kéri a játékosokat, hogy lájkolják odlalukat, majd írják meg kommentbe, hogy a KERNEL’S POPOCORN FŰSZEREK közül melyiket választanák legszívesebben és taggeljék be barátjukat, akivel megosztanák a közösen készített popcornt.
 6. A helyes válaszadók közül 1 szerencsést sorsolunk ki, aki megnyeri, a Kernels Popcorn Fűszer Cosmagot, ami 8 db 25 grammos fűszert tartalmaz. 

Nyertesek és nyeremények

 1. A nyertesek azon játékosok közül kerül ki, aki lájkolják az oldalt, kommentben megírják barátjukat betaggelve, hogy kivel osztanák meg a popcornjukat, amit a Kernel’s popcorn fűszerrel ízesítenek. 
 2. A sorsolás időpontja: 2023. június 11., 11:00 
 3. A nyertesek száma: 1 (egy)
 4. A játék nyertese egy Kernel’s pattogatott kukorica fűszer csomag Kernel’s pattogatott kukorica fűszer csomag – My Popcorn° .
 5. A nyereményeket a Szervező biztosítja.
 6. A Szervező a nyertesek nevét az Facebook posztban teszi közzé.

 

Adatkezelés

 1. Az adatok kezelője a Szervező, aki a jelen játékszabályzatnak, valamint az adatvédelemre vonatkozó törvényeknek megfelelően kezeli a Játékosok személyes adatait, és szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával történik.
 2. Az adatkezelés célja kapcsolatfelvétel a Játékossal a nyereményátadás céljából. Amennyiben a Játékos nyertessé válása esetén nem adja meg a nyeremény átadásához szükséges adatokat, az a játékból való kizáráshoz vezet, vagyis a Játékos elveszti a jogosultságát a nyereményre.
 3. A Szervező kizárólag azon személyes adatokat kezeli, amelyeket a Játékos a Játékban való részvétel során önkéntesen adott meg a Szervezőnek (például név, e-mail-cím). 
 4. Szervező az adatokat a Játékos hozzájárulásának visszavonásáig vagy a Játék végéig és a nyertesekkel való kapcsolattartás idejéig kezeli.
 5. Játékos a Játékban való részvétellel kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy nyertessége esetén a Szervező a Játékos nevét nyilvánosságra hozza a Szervező Facebook-oldalán, továbbá Játékos hozzájárul ahhoz, hogy nem jogosult ellenszolgáltatásra az adatainak a Játékkal összefüggésben történő nyilvános közzétételéért.
 6. Játékos az adatainak kezeléséhez való hozzájárulását bármikor, bármilyen korlátozás vagy indokolás nélkül visszavonhatja.
 7. Szervező egyéb adatkezelési elveit a Szervező honlapján (https://mypopcornshop.hu) található Adatvédelmi Tájékoztató tartalmazza.

A Szervező kijelenti, hogy a Játékot a Facebook (Meta) semmilyen formában nem támogatja, és nincs köze a promócióhoz. A Játékos a Játékban való részvétellel automatikusan elfogadja a jelen játék- és adatkezelési szabályzatot.  A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játék feltételeit tartalmazó jelen játékszabályzatot indokolás nélkül bármikor módosítsa.

Budapest, 2023. június 28.