Kicsit pihenünk...rendeléseket 2024.03.04-én adjuk fel legközelebb!
EZ LESZ A KEDVENC BANÁNOS CSOKIS POPCORNOS RECEPTED

EZ LESZ A KEDVENC BANÁNOS CSOKIS POPCORNOS RECEPTED

EZ LESZ A KEDVENC BANÁNOS CSOKIS POPCORNOS RECEPTED

Ne tévesszen meg zamatos megjelenése, ez a freakshake még annál is finomabb, mint aminek tűnik. Teljesen megbolondítja az ízlelőbimbóidat!

Válaszd ki kedvenc feltétedet, de ne felejts el hozzáadni egy bőséges Popcorn Shed’s Pop n Choc-ot, mert ezek a nagy csokoládé-karamell popcornok a belga tejcsokoládéval tökéletes befejezést adnak a freakshake-nek. Ha csokisabb élményre vágysz, bátran adj hozzá egy kis kakaóport a finom krémalaphoz… több c sokoládé, több móka!

HOZZÁVALÓK 

A shake-hez:
3 fagyasztott banán
¼ csésze kókusztej
Egy csepp citromlé
½ teáskanál vaníliarúd por
2 teáskanál tiszta juharszirup, opcionális

Öntethez
Popcorn Shed Pop’n’Choc Gourmet Popcornok
Kókuszos tejszínhab
½ banán étcsokoládéba mártva
Egy kis darab csokoládé
Házi készítésű csokis keksz

 

ÍGY KÉSZÍTSD EL

Először is ne felejtsd el a banánt közepes méretű darabokra vágni fagyasztás előtt.

A banánfagylalt elkészítéséhez egyszerűen helyezd a banándarabokat, a tejet és a vaníliarúd port a turmixgépbe, és addig turmixold, amíg krémes nem lesz, és ne maradjanak csomók. Öntsünk hozzá egy csepp citromlevet, és keverjük újra. Kóstold meg és adj hozzá körülbelül 2 teáskanál tiszta juharszirupot az extra édes íz érdekében. (Ha a banán elég érett, akkor nem kell édesítőszert hozzáadni.) A krémnek sima és lágy állagúnak kell lennie.

A turmixot két pohárba oszd szét és a tetejére kókuszos tejszínhabot, étcsokoládéba mártott fél banánt és egy bő marék Popcorn Shed Pop ‘n’ Choc ínyenc pattogatott kukoricát tegyél.

Adj hozzá annyi feltétet, amennyit szíved kíván!